Wednesday, May 24, 2017

Im Back

Assalamualaikum

Wow lama terbiar blog ni. Rasa nak menulis semula. Sayangkan semua kenangan ni kalau tak dicoretkan lama lama akan luput kan.

Entry pertama tahun ni kan ? Bahahaha happy 2017 !! Setakat ni tahun ni adalah sangat smooth untuk aku. Sedar tak sedar dah almost 9 bulan aku jadi housewife. Actually work at home mom lahhhh ahaha sedap sikit !

Takdelah teruk pun cuma anak anak clingy yang amat especially Luth ni ha. Tak sangka dapat mengharungi hari hari menguruskan anak anak di rumah hehe im not that type before. Thank you husband yang banyak tolong mengembalikan kewarasan diri ini 😆😆

Till then, tata !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...